add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Samsung Galaxy S11 - Lansare curand in 2020

Samsung Galaxy S10 a transmis o performanță demn de remarcat în ultimele luni. Fiind un vehicul complet, în ciuda modului în care unele componente individuale, de exemplu, camera nu au condus clasa. Cu toate că, suntem siguri că Samsung va însemna îmbunătățirea în 2020 cu Samsung Galaxy S11. Abia așteptăm să percepem ce a apărut brandul pentru noi. Iată tot ce știm până acum despre ce este în magazin din aranjamentul de plumb.

scurgeri samsung s11

Ce ne așteptăm de la Samsung S11?

Fără îndoială, Samsung S11 ar fi încărcat cu o mulțime de funcții noi și unice. Totuși, iată câteva specificații pe care fanii și utilizatorii le așteaptă de la producătorii Samsung din Galaxy S11;

Fără decupaj la ecran și capacitate excelentă a bateriei

Pentru a face telefonul cât mai infinit posibil, Samsung a făcut o treabă excelentă cu o gaură de pumn în telefoanele recente pentru a oferi spațiu camerei frontale. În ceea ce ne dorim, este însă nici o crestătură, nici decupaje și un ecran plat, lucios, cu ecran de sticlă.

În plus, mufa pentru căști. Acest lucru este foarte important. Utilizatorii sunt în regulă cu căștile Bluetooth și nici un jack, dar majoritatea dintre noi preferă să conectăm pinul la telefon.

Precursorul, Samsung Galaxy S10 avea o baterie de 3.400mAh, care a fost destul de bună și de lungă durată. Cu toate acestea, majoritatea telefoanelor au traversat această linie înainte. Bateria trebuie să fie robustă. Ne așteptăm la o baterie de 4.000mAh sau mai mare.

Culori vibrante și conectivitate de 5 g

Telefoanele Samsung sunt disponibile doar în câteva culori standard. Cel mai frecvent prismează alb și negru. Oamenilor le-ar plăcea să vadă mai multe culori. Unele vibrante sau cromatice (cum am văzut în Samsung Note 10).

Samsung Galaxy S11

Cu toate acestea, suntem destul de siguri. Conectivitatea de 5 g trebuie să fie în noul Samsung Galaxy S11. Singurul lucru este că sperăm să rămână puțin accesibil.

Samsung Galaxy S11 - Ecran cu ecran complet

Display-ul infinit a fost de multă vreme un graal sfânt pentru toate mărcile din industria de telefoane: un ecran fără ecran, cu ecran complet, cu un decupaj ușor sau cu o crestătură pentru a găzdui camera frontală. Și Samsung este primul care oferă un ecran infinit prin toate mijloacele. Cea mai mare întrebare din întreaga lume este cât de mare ar fi dimensiunea afișajului. Dimensiunea ecranului nu a fost încă scăzută, dar știm că aceasta ar fi mai largă și mai bună.

Îmbunătățirile camerei - Acest lucru poate fi schimbător de joc

Samsung Galaxy S10 a avut o configurație triplă a camerei. Un senzor de cameră principală de 12 megapixeli, cel de-al doilea era de asemenea un senzor de cameră de 12 megapixeli, dar cu un teleobiectiv și cel de-al treilea, 16 megapixeli cu un senzor de cameră ultra-lat. camera triplă este în general ceea ce ne așteptăm cu toții în smartphone-urile de nouă generație.

Chiar dacă, telefoanele la prețuri accesibile și mijlocii dispun de o configurație a camerei triple sau quad. Samsung trebuie să își îmbunătățească jocul cu aparatul foto și îi lasă pe oameni uimiți. Nu există o a doua opțiune, dar camera să fie un quad sau triplu cu senzorii care vor oferi imagini fără cusur.

Samsung Galaxy S11 în nuci

Nu putem spune că prețul nu va crește pe S11, dar oamenii se așteaptă la o ușoară actualizare a prețului. Cu toate acestea, ultimele telefoane erau deja atât de scumpe, prețul Samsung Galaxy S11 în Emiratele Arabe Unite ar fi mai mult sau mai puțin la fel. Specificațiile și zvonurile indică o gamă extravagantă, poate similară cu cea a seriei iPhone 11, dar să sperăm la cele mai bune. 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare