add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Realme 5s Review

11 iunie 2020
Realme a introdus o versiune actualizată a Realme 5, care este Realme 5S în Dubai. Alături de aceasta, compania a prezentat și Realme X2 Pro. Surprinzător! Modelul 5S este lansat pentru a concura cu Redmi Note 8. Deoarece ambele smartphone-uri vin cu aceeași cameră primară de 48MP și procesor Snapdragon 665. Deci, vă puteți aștepta la performanțe aproape similare de la aceste telefoane bot. Este într-adevăr un smartphone grozav pentru care merită să plătiți. În plus, veți obține o configurație cu o cameră cu patru camere, cu o baterie masivă de 5000 mAh și un ecran de afișare mai mare. Vrei să afli mai multe? Citiți mai departe pentru a afla despre design, performanță și preț Realme 5S.

Realme 5s Design & Display
Cu un ecran LCD de 6,5 inci mai mare, Realme 5s Dubai oferă o experiență excelentă de vizionare, în special pentru cei care au nevoie de ecrane mari de afișare. Bine! Grosimea din partea de sus nu este un întreruptor, deoarece lunetele sunt suficient de subțiri. Deși panourile LCD nu sunt atât de strălucitoare, unghiurile de vizualizare sunt decente. În ceea ce privește designul Realme 5S, este similar cu Realme 5, care este bun. Are un design unibody curbat, construit din plastic de bună calitate, cu un finisaj lucios. Cu toate acestea, este destul de puternic pentru a reține, având în vedere capacitatea masivă a bateriei. Modelul clasic cu diamante Realme pe spate arată izbitor în varianta Crystal Red.

realme 5S

Procesor și performanță Realme 5s
Ca și predecesorul său, Realme 5S are și un pachet în același procesor intermediar Qualcomm Snapdragon 665 SoC. Există foarte puține telefoane care ambalează în acest chipset la acest preț. Chiar și Vivo U10 și Redmi Note 8 are la bord SD665. Se poate descurca perfect cu sarcinile de zi cu zi. Iar jocurile de ultimă generație, precum PUBG și Call of Duty, au mers suficient de bine. La fel ca în cazul tuturor celorlalte telefoane Realme, Realme 5S din Emiratele Arabe Unite are o secțiune Space Game, care permite controlul notificărilor în timpul jocului. Vorbind despre software, acesta rulează pe Android 9.0 Pie și încă nu suntem siguri când va primi următoarea actualizare.

Realme 5S

Cameră foto Realme 5s
Da! Aparatul foto este principalul punct de atracție al receptorului și ceva de discutat. Se împachetează în patru camere din spate cuprinzând o cameră primară de 48 de megapixeli cu senzor Samsung ISOCELL GM1 și o deschidere F / 1.8. Este asociat cu o cameră ultra-lată de 8MP, o cameră macro de 2 megapixeli și o cameră de adâncime de 2 megapixeli. Toate aceste camere rămase sunt la fel ca și camera Realme 5. Senzorul de 48MP poate face fotografii ascuțite cu o cantitate bună de detalii în lumina zilei. Face o treabă excelentă de a menține nivelul zgomotului scăzut. Pe partea din față este un senzor selfie de 13MP pentru a lua selfie-uri cu aspect bun. Modul de frumusețe este activ în mod implicit, ceea ce face ca imaginea să fie mai perfectă.

Realme 5S

Baterie Realme 5s
Realme 5S Dubai găzduiește o baterie de 5000mAh, care este mai mare decât bateriile Xiaomi Redmi Note 8 și Note 8T 4000mAh. Poate dura mult în ciuda sarcinilor grele de muncă. Te poți aștepta cu ușurință să ai cel puțin 2 zile de viață a bateriei cu o singură încărcare. Cu toate acestea, încărcarea de 10 W este un pic lentă, ceea ce poate fi compromișător având în vedere capacitatea masivă a bateriei.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare