add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Shopping Trolley Cărucior pliabil pentru cumpărături ReLax

AVANTAJE ȘI BENEFICII

Caracteristici ale căruciorului pliabil pentru cumpărături Shopping Trollery:

  • Te ajută să transporți cumpărături în siguranță, fără a-ți solicita spatele
  • Este prevăzut cu 6 roți, așezate câte 3, în formă de triunghi, pe fiecare latură a căruciorului, astfel că facilitează urcatul scărilor
  • Il poți folosi pentru a transporta tot felul de produse alimentare sau alte cumpărături
  • Poti să transporți aproape orice, inclusiv lădițe și cutii, direct pe suportul metalic, în limita unei greutăți de maxim 30 kg
  • Cu ajutorul curelei incluse în pachet, poți securiza produsele pe care le transporți
  • Căruciorul pliabil vine însoțit de o sacoșă încăpătoare, detașabilă, unde au loc cumpărăturile tale
  • Datorită funcției de pliere, este foarte ușor de depozitat, pentru că nu ocupă mult spațiu

 Shopping Trolley Cărucior pliabil pentru cumpărături ReLax

INFORMAȚII TEHNICE

Pachetul căruciorului de cumpărături Shopping Trollery conține:

  • 1 suport metalic pentru bagaje
  • 1 sacoșă detașabilă pentru bagajele tale
  • 1 curea pentru securizarea cutiilor și lăzilor

Specificatii tehnice ale căruciorului pliabil pentru transportarea cumpărăturilor:

  • greutate maximă suportată: 30kg
  • nu se recomandă depașirea limitei de greutate admis
  • are un mecanism compact, cu 3 roți pe fiecare parte, ce facilitează urcarea scărilor
  • confecționat dintr-un material rezistent
Atentie! Căruciorul este conceput pentru a transporta produse alimentare și articole similare. Nu se recomandă folosirea lui pentru materiale de construcții sau altele asemănătoare.

DESCRIERE

Urcarea și coborârea scărilor este cea mai solicitantă parte a mersului la cumpărături, mai ales dacă nu mai ai aceeași vigoare din tinerețe sau ai probleme la nivelul coloanei. Shopping Trollery îți sare în ajutor și îți propune o soluție eficientă de transportare a cumpărăturilor, fără să-ți mai faci vreodată griji de modul în care le vei duce până acasă, fără să îți soliciți spatele! 

Căruciorul pliabil este format dintr-un cadru metalic rezistent și o sacoșă încăpătoare, detașabilă, în care toate cumpărăturile tale au loc suficient. Funcția de bază, cea de pliere, se combină cu un sistem inovativ de rulare a celor 3 roți.

Shopping Trollery are 6 roți, câte 3 pe o parte și pe cealaltă a acestuia. Roțile sunt aranjate în formă de triunghi, motiv pentru care nu va trebui să-ți mai faci probleme atunci când urci scări, sau traversezi stradă și trebuie să treci peste o bordură. Roțile rulează în sus și în jos, așa că Shopping Trollery va fi ușor de transportat, peste tot pe unde ai merge. Pe ambele părți ale căruciorului pliabil există câte un buton de siguranță, care îți da garanția că suportul metalic nu se va plia în timpul utilizării. 

Shopping Trollery este special conceput pentru a face ușoară transportarea cumpărăturilor și a altor produse similare, cu greutate de până la 30 kilograme, dintr-un loc în altul. Îl poți folosi cu încredere pentru tot felul de lucruri, inclusiv lădițe și cutii care se încadrează în limita de greutate admisă. Toate produsele se securizează cu o curea specială, inclusă la rândul ei în pachet. Astfel, nu trebuie să te temi că produsele tale vor cădea de pe suport, atunci când tu nu bagi de seama. 

Transformă mersul la cumpărături într-o activitate relaxantă și deloc solicitantă, cu Shopping Trollery! Ia-ți și tu propriul cărucior pliabil și bucură-te de cele mai sigure sesiuni de shopping. 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare