add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Parfumuri arabe ... secrete și inovații pline de magie

De secole, parfumurile arabe au reușit să câștige admirația lumii prin aroma lor unică și mirosul lor distinctiv și captivant. Dacă am vrea să aprofundăm adevărata origine a cuvântului parfum, am descoperi că arabii au avut multe nume pentru cuvântul parfum, care este parfum, Și Areej, Și Abeer, Și Shatha ...,Toate înseamnă „parfum” în arabă. Primele parfumuri antice din istorie au folosit mirodenii și ierburi, precum tămâia, care sunt arse pentru a obține o aromă parfumată revărsată de bucurie.

 Astăzi, parfumurile arabe au devenit sinonime cu moștenirea antică și luxul luxos în toate sensurile cuvântului și am mers la câțiva experți în parfumuri despre secretele din spatele acestor inovații minunate și despre ce se ascunde în spatele atractivității și farmecului lor distinctiv, astfel încât răspunsul lor la noi în acest raport a fost câteva dintre detaliile și caracteristicile sale.

 parfumuri-orientale

Ingrediente Naturale

Parfumurile orientale folosesc în primul rând ingrediente naturale pure și adesea folosesc tipuri selectate de flori și lemn. Se bazează în principal pe vârsta și gradul său de maturitate, precum și pe mecanismele de extragere a aromelor sale și a proceselor de distilare. Chimia parfumurilor orientale aderă încă la cele mai bune tradiții antice din sector, păstrându-i autenticitatea.

 parfumuri-orientale

Ritual Aromatic

Experții arabi în parfumuri au raportat că există un ritual complet de utilizare a parfumurilor în lumea arabă, unde parfumurile sunt aplicate una peste alta pentru a obține un parfum unic. De exemplu, un miros bogat de fum de oud poate fi aplicat pe păr și pe piele pentru a vă bucura de un parfum de lungă durată. Apoi, un strat de uleiuri esențiale concentrate este aplicat înainte de finalizarea procesului prin aplicarea unui spray simplu de produse mai blânde și mai ușoare, asigurând strălucirea cu un parfum excepțional care are propria sa semnătură. În consecință, acest amestec aromatic își eliberează notele aromatice în sens invers, de la ultimul produs aplicat primului compus aromatic, asigurând bucurarea unei arome bogate.

  parfumuri-orientale

Magia Combinației Orientale

Parfumurile orientale se disting prin compoziția lor complexă. Parfumul dezvăluie adesea diverse impresii senzuale, înainte de a se coace și dezvălui personalitatea sa finală, deoarece aceste parfumuri care durează mult timp încep să-și schimbe parfumul în timpul zilei, pur și simplu se schimbă treptat odată cu schimbarea temperaturii corpului, ceea ce îl face alegerea ideală pentru cei care caută produse cosmetice. Parfumul său le transportă ușor de dimineață până seara.

Pe de altă parte, nu toate parfumurile arabe aparțin familiilor aromatice cu influență puternică, există multe tipuri distincte care se potrivesc tuturor gusturilor, de la note florale, condimente și lemn, la parfumuri concentrate și extracte dense de mosc și oud pur.

https://isonic-int.com/collections/parfumuri-orientale

Uleiuri Aromatice

În ceea ce privește uleiurile esențiale naturale, acestea se caracterizează printr-o prezență bogată și note de lux, care nu sunt lipsite de mister, și sunt prima alegere pentru cei care caută parfumuri care să dureze mult timp. La rândul său, produsele cunoscute sub numele de „Dehn Al Oud”, care este extractul natural de oud, au reușit să ridice uleiurile aromatice naturale la noi înălțimi, prin compoziția lor complexă care a trasat calea dezvoltării parfumului în etape care au dus în cele din urmă la dezvăluirea parfumului său de lungă durată. Parfumurile alcătuite din molecule complexe, precum parfumurile orientale, extractele de mosc și lemn bogate în vanilie, chihlimbar, mosc și oud, se află în fruntea listei produselor aromatice care durează cea mai lungă perioadă.

 parfumuri-orientale

Sfaturi Practice Pentru Alegerea Parfumurilor

Parfumurile de vară se caracterizează printr-un parfum ușor și răcoritor, în timp ce parfumurile de iarnă sunt mai concentrate și mai intense, iar vara este de obicei recomandat cu parfumuri ușoare și răcoritoare cel mai adesea, adică cu o compoziție mai puțin intensă decât parfumurile recomandate în lunile reci, deoarece este de preferat să recurgeți la opțiuni mai complexe, concentrate și intense.

Când depozitați parfumuri, este întotdeauna recomandabil să depozitați parfumurile într-un loc răcoros, departe de lumina soarelui și, de asemenea, se recomandă să returnați sticla de parfum la ambalajul original după fiecare utilizare și apoi să o păstrați într-un loc răcoros și întunecat, cum ar fi dulapuri și sertare pentru depozitarea hainelor.

Parfumurile nu trebuie depozitate în locuri unde sunt expuse la căldură și abur, cum ar fi băile, de exemplu, deoarece căldura ridicată poate schimba natura notelor de vârf ale parfumurilor, iar mirosul lor se poate dovedi a fi mai intens și mai necunoscut.

TAG : #Parfum Arabesc #Parfumuri Arabesti #Arabesc #parfumuri arabesti dama #parfumuri arabesti barbati

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare