add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Ce este parfumul arab și cum să îl îmbraci?

Parfumeria a fost o parte vitală a culturii arabe de mii de ani și, odată cu apariția islamului, utilizarea parfumeriei a crescut în lumea arabă. Arabii și persii ar petrece zile călătorind prin deșertul arzător pentru a schimba ingrediente prețioase precum șofranul și lemnul. Alte ingrediente precum chihlimbar, mosc, henna, iasomie, tămâie (al Luban), lemn de santal și oud sunt vitale în producerea parfumurilor pentru arabi. Trandafirul Taif care crește în văile Arabiei Saudite este, de asemenea, un ingredient cheie.

Până în prezent, arta fabricării parfumurilor în lumea arabă este încă păstrată. Vei mirosi aroma persistentă a parfumurilor lor semnatare în timp ce trec pe lângă tine.

Parfumurile arabe sunt în mod tradițional fără alcool. În afară de uleiurile de parfum concentrate, bakhoor sau dukhoon (tablete de tămâie), oud muattar (chipsuri de oud parfumate) și chipsuri de oud pure sunt foarte populare.



Sfaturi pentru a purta parfum în mod arab
1- Amestecă-ți și îmbracă-ți parfumurile bine pentru a-ți crea propriul parfum de semnătură. Arabii moderni folosesc și apă de parfum. Puteți acoperi diferite uleiuri tamponându-le pe punctele de puls, pulverizați pe niște apă de parfum și chiar tămâii împreună pentru a crea un nor de aer parfumat în jurul vostru. Fii creativ.

2-Asigurați-vă că vă parfumați corpul după ce este spălat și hidratat, astfel încât mirosul să persiste mai mult.
Utilizați bakhoor sau oud muattar (cipuri parfumate de oud) pe păr, precum și pe haine. Deși bakhorii sunt folosiți în general pentru case, arabilor le place să folosească parfumuri specifice pe păr și pe haine. A face acest lucru vă îmbunătățește mirosul fără a aplica prea mult un parfum specific.
Descoperă gama noastră de Parfumurile arabe

TAG : #Parfum Arabesc #Parfumuri Arabesti #Arabesc #parfumuri arabesti dama #parfumuri arabesti barbati #Parfum arabesc Oud 24 Hours

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare