add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Braveheart a băgat-o pe mânecă. Mel Gibson, spitalizat cu Covid-19

În timp ce pandemia face ravagii în Statele Unite, revista People a informat că celebrul actor a contactat la rândul lui virusul SARS-CoV-2, în aprilie.

Tom Hanks, Rita Wilson și acum Mel Gibson: de la începutul pandemiei de noul coronavirus, lista celebrităților care s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 continuă să se lungească.

Gibson este ultimul nume pe această listă. Pentru că, potrivit People, starul a fost internat, în aprilie, într-o clinică din Los Angeles timp de o săptămână, pentru a fi tratat împotriva cumplitei maladii.

„A fost tratat cu medicamentul antiviral Remdesivir, în timpul spitalizării, și a fost testat ulterior negative de mai multe ori”, a declarat un reprezentant al actorului.

Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, și care a devenit tată a noua oară, în 2017, este ultima celebritate care a fost tratată de Covid-19 în mare discreție, în timp ce alte stasruri se folosesc în mod regulat de rețele sociale pentru a oferi noutăți despre starea lor de sănătate.

Total recuperat, Mel Gibson s-a întors acasă, la partenera sa Rosalind Ross.

Mai multe vedete, printre care legendarul compozitor John Prine, actorul de pe Broadway, Nick Cordero, dramaturgul Terrance McNally și muzicianul Adam Schlesinger, au murit din cauza complicațiilor legate de infectarea cu noul coronavirus, scrie The Independent.

O revenire la calm pentru Mel Gibson, care a trebuit totuși să se apere în luna iunie, pentru că a făcut observații antisemite împotriva  Wynonei Ryder care aere origini evreiești.

Într-un interviu pentru The Times, actrița și-a amintit comentariul inadecvat pe care Mel Gibson l-a făcut în timpul unei petreceri, referindu-se ls „șmecherii scăpați din cuptor”.

„Este 100% fals. Ea a mințit despre asta în urmă cu zece ani, când a vorbit cu presa, și încă minte și acum”, au declarat reprezentanții lui Mel Gibson, scrie Closermag.

Actriţa americană a făcut afirmaţii similare şi în trecut, inclusiv într-un articol publicat în 2010 în revista GQ, scrie și Agerpres.

„Eram la o petrecere aglomerată, alături de unul dintre bunii mei prieteni. Mel Gibson era acolo şi fuma trabuc, am început să vorbim împreună şi el l-a întrebat pe prietenul meu, care este gay: „Stai puţin, acum voi lua SIDA?”. Apoi a venit vorba despre evrei, iar el a spus: „doar nu eşti un şmecher scăpat din cuptor, nu-i aşa?”, a relatat vedeta americană.

Wynona Ryder a spus că Mel Gibson a încercat ulterior să îşi ceară scuze, însă agentul de presă al actorului  a negat acest lucru.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare