add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Bollywood: Aishwarya, fiica test pozitiv pentru coronavirus, după Amitabh, fiul

Trei generații din familia Bachchan Bollywood au fost lovite de coronavirus, deoarece duminică fosta Miss World Aishwarya Rai Bachchan și fiica ei s-au alăturat duminică socrului său Amitabh și soțului său Abhishek, în testarea pozitivă a virusului care provoacă COVID-19.

Ministrul de sănătate al statului Maharashtra, Rajesh Tope, a declarat într-un tweet că Aishwarya și fiica ei de opt ani au testat
pozitiv pentru virus.

Pentru mai multe știri despre coronavirus, vizitați pagina noastră dedicată .

Nu era clar dacă au fost internați la spital, întrucât Amitabh, un actor indian legendar, și Abhishek au fost sâmbătă, când au spus că au simptome ușoare de COVID-19.

Citește mai mult: Amitabh Bachchan și fiul său, spitalizat de Bollywood, spitalizat cu

oficiali ai spitalului coronavirus și autoritățile sanitare guvernamentale au declarat duminică mai devreme că Amitabh și fiul său sunt în stare stabilă.

Aishwarya, 46 de ani, care apar deseori pe listele „cele mai frumoase”, a lucrat în mai multe filme Bollywood și Hollywood. Este un
ambasador al mărcii pentru mai multe companii multinaționale, inclusiv L'Oreal.

201Actorul Abhishek Bachchan, soția sa, actrița Aishwarya Rai și fiica lor Aaradhya pozează în timpul unei ocazii foto la ceremonia de nuntă din Mumbai, India.  (Reuters) 9-03-09T162544Z_1695208541_RC136CE3B640_RTRMADP_3_INDIA-Ambani-MARRIAGE

201Actorul Abhishek Bachchan, soția sa, actrița Aishwarya Rai și fiica lor Aaradhya pozează în timpul unei ocazii foto la ceremonia de nuntă din Mumbai, India.

Soția lui Amitabh, Jaya, de asemenea actor, a dat rezultate negative, a declarat ministrul sănătății. Amitabh, 77 de ani, o celebritate venerată care susține zeci de mărci indiene și globale, are o valoare netă estimată a peste 100 de milioane de dolari, spun analiștii comerciali.

Ministrul și-a șters mai târziu tweet-ul, dar un alt oficial al guvernului a confirmat pentru Reuters că informațiile erau corecte. O purtătoare de cuvânt pentru Aishwarya a refuzat comentariile.

Creșterea record a cazurilor de coronavirus

India a înregistrat duminică o creștere record a numărului de cazuri de coronavirus, ducând numărul total de persoane afectate din țară la aproape 850.000, a treia cea mai mare din lume și care a determinat autoritățile să reimpună blocarea parțială în unele zone dens populate.

Datele ministerului federal pentru sănătate au arătat că peste 24.100 de cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore, în timp ce numărul morților a crescut la 22.674, după ce 551 de persoane au cedat într-o zi.

Amitabh a declarat într-un tweet sâmbătă seară că a testat pozitiv virusul infecțios. În câteva minute, fiul său de actor,
Abhishek, de 44 de ani, a replicat că a dat rezultate pozitive.

Ambii au fost mutați la Spitalul Nanavati din Mumbai, în ciuda faptului că au prezentat doar simptome ușoare, iar duo-tată-fiu a apelat la
milioanele lor de fani să rămână calmi.

Autoritățile au lansat un exercițiu de igienizare masivă la reședința de lux Bachchan din Mumbai, care pulverizează dezinfectant în complexul mare și pe mașinile parcate acolo.

Amitabh Bachchan a fost o figură proeminentă în lupta împotriva coronavirusului prin apariția în
reclame ale serviciilor publice în care solicită oamenilor să poarte o mască, să se spele pe mâini frecvent și să mențină distanța socială în
baritonul său de marcă .

Industria cinematografică din India a reluat recent filmările după un hiatus de câteva luni, după impunerea unui blocaj național la sfârșitul lunii martie.

Dar actorii de peste 65 de ani, precum Amitabh, sunt interzise din seturi din cauza vulnerabilității lor la virus.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare